© 2019 SKANLEX YHTIÖPALVELUT

Skanlex on yritysneuvonantaja, joka on erikoistunut yrittäjien startup-palveluihin. Autamme perustamaan ja käynnistämään uutta yritystoimintaa sekä kotimaahan että kansainvälisesti. Tarjoamme räätälöityjen neuvonantopalvelujen lisäksi myös valmiiksi suunniteltuja palvelupaketteja.

INFO

watermark.png

Tarjoamme kattavia neuvonantopalveluja kansainvälisiin yritysstruktuureihin laajan yhteistyöverkostomme avulla.

RÄÄTÄLÖIDYT PALVELUT

Skanlex on yritysneuvonantaja, joka on erikoistunut kv. yritysstruktuureihin ja näihin liityviin lähipalveluihin. Tarjoamme asiakkaillemme tarvekohtaisesti räätälöityjä palveluja sekä valmiiksi suunniteltuja konseptiratkaisuja.

 

Toteutamme kansainväliset toimeksiannot verkostoituneena asiantuntijaorganisaationa kohdemaissa toimivien laki- ja yritysasiantuntijoiden kanssa. Räätälöidyt yrityspalvelut voivat liittyä yritysstruktuurien suunnitteluun, yritysten tarvitsemiin lisä- /tukipalveluihin, kohdemaan yritysjuridiikan neuvonantopalveluihin tai tarvekohtaiseen ratkaisuneuvontaan.

Pyrimme laskemaan tarjoushinnan ennen palvelun suorittamista, jos työtuntimäärä voidaan riittävästi arvioida. Muussa tapauksessa tuntipalkkiomme on kansainvälisten yritysstruktuurien neuvonantopalveluissa 220 € / tunti,  vakiintuneessa asiakassuhteessa 175 € / tunti tai ennalta myytynä laskutuspalvelupakettina (10 tuntia) 155 € / tunti. Laskutuspalvelupaketin tuntimäärä voidaan käyttää vuoden aikana ostohetkestä lukien. Summat sis. alv.

Katso palveluhinnasto