© 2019 SKANLEX YHTIÖPALVELUT

Skanlex on yritysneuvonantaja, joka on erikoistunut yrittäjien startup-palveluihin. Autamme perustamaan ja käynnistämään uutta yritystoimintaa sekä kotimaahan että kansainvälisesti. Tarjoamme räätälöityjen neuvonantopalvelujen lisäksi myös valmiiksi suunniteltuja palvelupaketteja.

INFO

watermark.png

Yhtiöpakettimme on joustava ja kustannnustehokas ratkaisu suomalaiselle startup-yrittäjälle

SUOMALAINEN YHTIÖPAKETTI

Uuden yritystoiminnan käynnistäminen vaatii aikaa ja valmisteluja. Kaikki voi tuntua aluksi monimutkaiselta ja haastavalta, mutta kaikkea ei tarvitse osata itse. Me haluamme helpottaa omalta osaltamme uuden yrittäjän alkutaivalta kattavalla startup-paketilla:

Startup-paketti sisälttää:

 • yrityksen toiminimen suppean rekisteröimiskelpoisuuden arvion

 • suomalaisen osakeyhtiön perustamisen yrittäjälle kaikkine tarvittavine asiakirjoineen

 • tarvittavat ALV, EPR yms. hakemukset ja muut tarvittavat aloitusilmoitukset

 • tarvittavat pöytäkirjat suomalaisen pankkitilin avaamiseksi ja mahdolliset lisäpöytäkirjat

 • yrityksen nimellä varatun verkko-osoitteen: "www.sinunyritys.fi"

 • yrityksen webhotellin, johon liitetään heti toimintavalmis sähköpostiosoite: "nimi@sinunyritys.fi"

 • palvelupakettiin liittyvä aloitus- ja tukineuvonta.

Toiminimen rekisteröintikelpoisuussarvio

Mitä tahansa nimeä ei voida käyttää yrityksen toiminimenä, sillä se voi olla jo valmiiksi rekisteröidyn yhtiön toiminimi, aputoiminimi, rekisteröity tai vakiinnutettu tavaramerkki tms. Mikäli näin on, ei se vielä tarkoita sitä, etteikö nimeä voisi käyttää eri toimialalla kuin mihin rekisteröidyt nimet antavat oikeusvaikutuksen, mutta hyvin usein se tarkoittaa sitä, että sovelias verkko-osoite on jo myös varattu. Teemme suppean nimitutkimuksen eri rekistereistä (mm. kaupparekisteri, yhdistysrekisteri, suomalainen tavaramerkkirekisteri, eurooppalainen tavaramerkkirekisteri, Google-haku, domain-nimet jne.) ja kerromme onko nimi mielestämme käyttökelpoinen.

Jos nimivaihtoehto on varattu, pyrimme ehdottamaan valitsemaasi toiminimeen 'kosmeettisia' muutoksia, joilla haluamasi toiminimi voidaan saada käyttökelpoiseksi tai muuten valitsemaasi yritystoimintaan istuvaksi.

Osakeyhtiön perustaminen

Laadimme kaikki tarvittavat asiakirjat (suoraan yrittäjän valitsemilla tiedoilla) uuden osakeyhtiön perustamiseksi ja rekisteröimiseksi. Laadimme myös ALV, EPR ja muut aloitusilmoitukset sekä kaikki tarvittavat pöytäkirjat suomalaisen pankkitilin avaamista varten ynnä muut mahdolliset lisäpöytäkirjat.

Verkko-osoite ja heti toimintavalmis sähköpostiosoite
​Rekisteröimme yritykselle oman verkkohotellin ja verkko-osoitteen: "www.sinunyritys.fi" ja asetamme siihen heti toimintavalmiin sähköpostiosoitteen nimelläsi tai "info@sinunyritys.fi". Sähköpostipalvelu on helppokäyttöinen. Ensimmäisen vuoden maksut sisältyvät palvelupakettiin. 

 • Toteutamme yhtiön perustamisen 'avaimet käteen' -ratkaisuna.

 • Palvelupaketti 1.250 € (870 € + rekisteröintimaksu).

 • Sisältää kaikki avausmaksut, rekisteröimiskulut, asiantuntijapalkkiot ja arvonlisäveron.

  UKK?

 • Myyttekö valmisyhtiöitä?

 • Emme perusta ja/tai myy suomalaisia valmisyhtiöitä, mutta saatavilla on  esivalmisteluja yhtiöpaketteja.