© 2019 SKANLEX YHTIÖPALVELUT

Skanlex on yritysneuvonantaja, joka on erikoistunut yrittäjien startup-palveluihin. Autamme perustamaan ja käynnistämään uutta yritystoimintaa sekä kotimaahan että kansainvälisesti. Tarjoamme räätälöityjen neuvonantopalvelujen lisäksi myös valmiiksi suunniteltuja palvelupaketteja.

INFO

watermark.png

Autamme asiakkaitamme perustamaan ja käynnistämään uutta liiketoimintaa sekä kotimaahan että kansainvälisesti.

PALVELUT

Skanlex on yritysneuvonantaja, joka on erikoistunut pienyrittäjien startup-palveluihin. Autamme asiakkaitamme perustamaan ja käynnistämään uutta liiketoimintaa sekä kotimaahan että kansainvälisesti.

 

Tarjoamme asiakaskohtaisesti räätälöityjä palveluja sekä valmiita konseptiratkaisuja. Toteutamme toimeksiannot laaja-alaisesti verkostoituneena asiantuntijaorganisaationa aina tiiviissä yhteistyössä kohdemaissa toimivien laki- ja yritysasiantuntijoiden kanssa. Oma roolimme on yleensä vahvasti konsultatiivinen.

Palvelupakettimme suunnitellaan ja toteutetaan toimivina kokonaisuuksina, joiden avulla haluttu toiminto voidaan aloittaa helposti ja joustavasti. Hinnoittelumallimme on selkeä ja aina helposti ymmärrettävä kokonaishinta, joka sisältää asiantuntijoiden laskutuksen, erilaisten palvelujen tarjoajien palkkiot, verot ja kaikki viranomaismaksut sekä alku- ja tukikonsultoinnin.