© 2019 SKANLEX YHTIÖPALVELUT

Skanlex on yritysneuvonantaja, joka on erikoistunut yrittäjien startup-palveluihin. Autamme perustamaan ja käynnistämään uutta yritystoimintaa sekä kotimaahan että kansainvälisesti. Tarjoamme räätälöityjen neuvonantopalvelujen lisäksi myös valmiiksi suunniteltuja palvelupaketteja.

INFO

watermark.png

Yhteyspakettimme avulla annat ammattitaitoisen ja uskottavan vaikutelman asiakkaillesi.

KEVYTYRITTÄJÄN YHTEYSPAKETTI

Kevytyrittäjänä voit toimia markkinointinimellä ammattimaisesti ja uskottavasti. Oman markkinointinimen tehokas hyödyntäminen edellyttää kuitenkin verkko-osoitetta, esim. tiinansiistimispalvelu.fi. Verkko-osoitteen alle voidaan rakentaa tarjottuja palveluja esittelevä kotisivusto, mutta kevytyrittäjän tapauksessä kotisivujakin tärkempi asia on markkinointinimeen liitetty oma sähköpostiosoite.

 

Oma sähköpostiosoite markkinointinimellä antaa vaikutelman luotettavasta toimijasta, toisin kuin ilmaispostien käyttäminen. Myös oman markkinointinimen pohtimiseen kannattaa käyttää hieman aikaa ja vaivaa, sillä uudesta asiakkaasta tuntuu fiksummalta vaihtoehdolta kevytyrittäjä (tässä tapuksessa siistijä), jonka sähköpostiosoite on: "tiina@tiinansiistimispalvelu.fi", kuin esimerkiksi: "tiinansiivous@hotmail.com". 

Palvelupaketti sisältää: 

  • markkinointinimen käyttökelpoisuusarvion

  • oman verkko-osoitteen ja webhotellin 

  • sähköpostiosoitteen asetukset ja helppotoimisen sähköpostipalvelun avaamisen

  • Ensimmäisen vuoden maksut maksettu (domain, webhotelli, sähköposti)

  • lyhyt toiminta-ohje helppokäyttöistä sähköpostipalvelua varten.

Markkinointinimen käyttökelpoisuusarvio

Mitä tahansa nimeä ei voida käyttää yrittäjän markkinointinimenä, sillä se voi olla rekisteröidyn yhtiön toiminimi, aputoiminimi, rekisteröity tai vakiinnutettu tavaramerkki tms. Mikäli näin on, ei se vielä tarkoita sitä, etteikö nimeä voitaisi käyttää eri toimialalla kuin mihin rekisteröidyt nimet antavat oikeusvaikutuksen, mutta usein se tarkoittaa sitä, että yrittäjän tarvitsema verkko-osoite on myös varattu. Teemme suppean nimiutkimuksen eri rekistereistä (mm. kaupparekisteri, yhdistysrekisteri, Suomen ja Euroopan tavaramerkkirekisterit, Google-haku, domain-nimet jne.) ja kerromme onko nimi mielestämme käyttökelpoinen.

Jos nimivaihtoehto on varattu, pyrimme ehdottamaan valitsemaasi markkinointinimeen 'kosmeettisia' muutoksia, joilla haluamasi nimi voidaan saada käyttökelpoiseksi tai muuten valitsemaasi liiketoimintaan istuvaksi.

Verkko-osoite ja sähköposti

​Rekisteröimme sinulle oman webhotellin ja verkko-osoitteen: "www.sinunyritys.fi" ja asetamme siihen heti toimintavalmiin sähköpostiosoitteen nimelläsi tai "info@sinunyritys.fi". Sähköpostipalvelu on helppokäyttöinen.

  • Palvelupaketti 295 € (Huom! Tarjoushinta vain syyskuu/lokakuu).

  • Sisältää kaikki avausmaksut, työkustannukset ja arvonlisäveron.